Schmiere Skäggolja

Revision as of 10:16, 5 January 2020 by FosterG9250041 (talk | contribs) (Created page with "Förra veckan skrev vi om en bok som handlade om skägg och nu kommer nästa grej på samma tema - skäggkalendern. Bland ingredienserna hittar du bland annat hampaolja som sk...")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation , search

Förra veckan skrev vi om en bok som handlade om skägg och nu kommer nästa grej på samma tema - skäggkalendern. Bland ingredienserna hittar du bland annat hampaolja som skyddar, återfuktar och ger skägget en further touch av exklusivitet. Om du märker att du har hudflagor i skägget så är det inte död hud eller mjäll utan svamp. En skäggolja har flera funktioner i ett: den ger fukt och näring until både skägget och huden beneath (så kallad skäggbotten). Den som önskar en lite mer diskret doft kan med fördel använda sig av skäggolja från Bulldog, med oljor bestående av vårdande aloe vera, camelinaolja och grönt te. Samtliga av Bulldogs produkter har från början until slut designats med mannens hud i fokus, baserade på naturliga ingredienser.

Nu, ett ögonblick senare, står små flaskor med skäggolja överallt. Alla webbplatser använder cookies. Loelle skäggolja är försedd med en pipett för att doseringen ska vara så enkel som möjligt. Arganoljan var tämligen okänd i den internationella hudvårdsbranschen fram till slutet av 1900-talet, males på senare år har denna exotiska gula olja från Marocko gjort sitt intåg i en lång rad produkter för hud och hår.

Du hittar skäggolja hos din frisör, hos barberaren eller i specialiserade butiker på nätet eller i den fysiska handeln. Skäggolja är en kosmetisk olja speciellt framtagen för skägg. Det finns även doftfria skäggoljor för den som inte vill att skägget ska lukta. Skäggolja från Lilla Bruket. Det finns både skäggoljor med neutral Smellgood stockholm doft och de som doftar starkt. Förutom att det ger dig en otroligt härlig känsla är skäggoljan en viktig faktor för din skägghygien.

Fördela skäggoljan mellan handflatorna och arbeta in den ordentligt i skägget och skäggbotten. Skäggoljan är självklart parabenfri och så ren att den går att ta invertes, därmed helt risktfri för att använda i närheten av slemhinnor och andningsorgan. Skäggolja gör ditt skägg mjukare. Avokadoolja absorberas både snabbt och djupt av huden, och är därför ett bra val som skäggolja om man har en skäggbotten som behöver djupgående omvårdnad.

Oljan är väldigt dryg så några få droppar räcker. Det lugnar och återfuktar huden och är känt för sina upplyftande egenskaper. Skäggoljans funktion är att tillföra fukt och näring till hy och skägg. Du kan prova dig fram för att hitta den skäggolja som passar dig och ditt skägg bäst - både när det gäller egenskaper och när det gäller doft. Oljeingredienser konditionerar för att hålla skägget mjukt och återfuktat.